30.07.2012 г.

1918: Фондация "Keshe" - край на войните, монополите и глада ("Keshe" Foundation - kray na voynite, monopolite, glada|

Ирански учени, под ръководството на Мехран Кеше, са изобретили нови технологии за бързо придвижване, за енергийна независимост и т.н. ... В медиите, в нета, се появи сензационна информация за открития на ирански учени от фондация „Кеше”, които заявиха, че имат технологии, които ще променят човечеството. Оригиналната информация е на сайта на фондацията keshefoundation.org. Откритията ще бъдат демонстрирани на 6 и 21 септември в Брюксел, където работи фондацията.
С разработките си учените обещават да спрат войните, енергийната криза, глобалния недостиг на вода, да намалят болните по света и да спасят природата. Едно от най-важните им открития пък била система за придвижване, с която ще се стига от Техеран до Ню Йорк за 10 минути.Новите системи можели да заглушават комуникационните линии. Така отбраната на всяка страна щяла да стане непробиваема.Лидер на фондацията е ядреният инженер Мехран Кеше.
Той обмисля да сподели трудовете си напълно безплатно с цялото човечество.Ученият. Инж. Мехран Кеше: „Чрез системите, които ние сме разработили, всички страни ще могат да имат достъп до енергията, водата и храната, от която се нуждаят както и от нови методи на здравеопазване и транспорт”, пише в устава на организацията. Там е споменато, че всички технологии са собственост на народите по света, а с дейността си „Кеше” се заканват да сложат край на монополите.
Фондацията е правила семинар в края на ноември миналата година, като тогава учените поканили всички чужди посланици. По информация на РЕПУБЛИКА нашият посланик в Белгия Христо Георгиев не е благоволил да отиде, за да запознае навреме българската общественост с иновациите. РЕПУБЛИКА не успя да се свърже с г-н Георгиев, за да разбере повече за неговото отсъствие. За септември той отново има покана, сочат данните на сайта на фондацията.
Поканени са и всички световни лидери. Последователите на Мехран Кеше са категорични, че правителствата и големите компании преследват фондацията, налагат цензура и се опитват да спрат дейността им. Лично инж. Кеше пише във форума на сайта си, че полицията го проверявала няколко пъти и вече му е трудно да работи. Хората му подозират, че властите ще се опитат да провалят събитието през септември. Учените от екипа на Кеше са изработили и система за бързо предвижване.
Тя е насочена към Космоса, като не само ще се стига много по-бързо извън Орбита и летателните апарати там ще имат земна гравитация, а ще можем да се движим и на Земята със скорост, близка до тази на светлината. Засега разкриват, че иновацията се базира на магнитните полета. Ако тя влезе в употреба на практика, пишат западните медии, международните граници ще престанат да съществуват.
Разходите по подобно пътуване пък щели да бъдат минимални. Ако иновацията влезе в употреба, границите няма да имат значение. Фондация „Кеше” разработва и технологии за отбрана, които на практика могат да спрат войните. С помощта на магнитни и гравитационни полета могат да бъдат блокирани системите Field Communication при всяка честота, убедени са учените. Системата е в състояние да заглушава всички комуникационни линии и когато се използва правилно, може пряко да блокира цялата комуникация в голяма площ дори и от разстояние.
Това означава, че с минимални усилия могат да бъдат блокирани всички сателитни комуникации. „Кеше” тествали системата. Резултатът бил налице. Иранците канят американските учени да работят заедно – да използват технологията в Космоса при среща с други цивилизации
По всичко изглежда, че г-н Кеше е открил принципа на студения ядрен синтез, който се търси по всички лаборатории по света от поне 30 - 40 години насам. Например, Земята - няма двигател, няма резервоар, нито гориво - но се движи и то по няколко различни начина, като при това осигурява умерена гравитация, така че лесно да се движим по повърхността (без да отлитаме в космоса и без да се забиваме в земята), също осигурява и гео-магнитна защита на живота, без която всичко живо би измряло.
И това с един единствен процес. Кеше е открил този механизъм и го е развил за какво ли не - получаване на електричество )продават генератори от 3 и 10 кв за дома), двигателна сила за автомобили, влакове, самолети и космолети + изкуствена гравитация и т.н., системи за универсално лечение на атомно ниво, оръжия за защита и нападение с огромна мощност (за оръжията преговарят само с правителства) и при всичко това се всмуква въглеродния двуокис и др. замърсяващи атмосферата газове - т.е. постига се екологичен ефект.
Всичко това го има на сайта на фондацията - пишете в гугъл "keshe" и първия резултат е сайта им. Добре би било някой да си направи труда да преведе на български език. А на 21 септември ще предоставят всички тези технологии и патентите си по тях за безплатно ползване от целия свят. Който ги получи ще дръпне доста напред. Който философства след няколко години ще се озове в каменната ера - в смисъл че доста ще изостане, в смисъл - с хилядолетия.
Keshe Foundation - keshefoundation.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари.

Най-популярните публикации тук: