25.07.2010 г.

i-100705-009 Бизнес. Идеален Бизнес

i-100705-009 Бизнес. Идеален Бизнес? И защо така се нарича? – да не би защото е най-идеалният от всичките – а пък другите “не работят“?

(Kakvo e idealen biznes / ideal business)

В икономическата криза в която се намираме, мнозина впадат в униние – чудят се как да изплуват от тяжестите, които ги обкръжават. Има обаче много пътища за изплуване.Фотоизточник: images.google

На вашето внимание предлагаме феномена Идеален Бизнес.

Какво е Идеален Бизнес?

Това е този бизнес който може да го започне всеки човек по всяко време при всякакви финансови възможности. Това е бизнес който може да се съчетае съвместно с друг бизнес, с наемна работа, със следване в Университет, в Институт. Фотоизточник: images.google

Бизнес без рискове, без разходи, без някакви сложни принципи или схеми. Всичко е просто, всичко е ясно и най-важното – всичко работи.Идеален Бизнес!

Може вие да сте специализиран в някакво направление – но точно в този период, било поради кризата, било по друга причина, вие се намирате в „дупка“ и Вашият бизнес не върви (надяваме се – само временно!). Какъв е изходът? Точно тук на помощ идва Идеалният Бизнес! Понеже него вие можете да извършвате в съчетание с Вашия собствен и основен бизнес (който е и Вашата специализация) – и по този начин вие „закърпвате“ временно „дупката“, при това по най-елегантния и резултатен начин!

Нека да видим как изглежда това на практика.


Използвани източници:
nadomno.forumy.eu
rabota-bg.blogspot.com
nadomnarabota.blogspot.com
internetrabotta.blogspot.com
pari-te.blogspot.com
________________________________________________
© 2010 Vasiliadis Vasilios - автор, All rights reserved!
© 2010 Д. L. - издател, All rights reserved!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари.

Най-популярните публикации тук: